Merkez Ortaokulu

Telefon : 0332 8712016
WEB https://celtikmerkezoo.meb.k12.tr
Adres : Bahçesaray Mahallesi 70400 Sokak No10 Çeltik/KONYA
VİZYON : Öğrencinin eğitim ve öğretimin merkezinde bulunduğu, işbirliği içinde kolektif çalışan eğitim kadrosu ile, geleceği elinde tutabilen bir eğitim ortamında daha coşkulu, anlamlı ve mutlu yarınlara...
MİSYON : Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Laik Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.
BAŞARILAR : :%99.325 (2007-2021 Eğitim Öğretim Yılı)

Öğretim Şekli :Tam Gün, Karma
Saatler : 08.20 - 11.50 12.50 - 15.20
Servis : -----
Ulaşım : İlçenin Konya iline olan mesafesi Kadınhanı Yolu üzerinden 180 km, Eskişehir ve Afyon İllerine 150 km’dir. İlçenin Yunak ilçesiyle arası 25 km, Akşehir ilçesiyle 90 km’dir. Çeltik İlçesine bağlı Gökpınar Kasabası ile arası da 7 km’dir.
Yerleşim Yeri : Çeltik - Merkez - Bahçe Saray Mah. 70400 Sokak No:10
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP KONYA İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 180 KM DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde bir öğrencimiz fen lisesini 2 öğrencimiz nitelikli Anadolu Lisesini kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI 2019
Proje Çalışmaları : E-TWİNNİNG HAYDİ UZAYA ÇIKALIM PROJESİ E-TWİNNİNG BENİMLE OKU BENİMLE KAZAN PROJESİ E-TWİNNİNG DİKKAT ! ENERJİ VAR PROJESİ